Sponsoren van hengstdijk.eu

Landwinkel Oudestoof

De fruitige geur komt u tegemoet zodra u Landwinkel Oude Stoof binnenstapt. Gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit komen samen in het ruime aanbod.

Website

Camping "De Vogel"

Het kampeerterrein van De Vogel is bijzonder ruim opgezet en biedt veel privacy.
Uw plaats (100 m2) is gelegen op een grasondergrond met veel groen.

Website

Mens en Aandacht

Wij leveren graag maat werk. Met elkaar kijken we naar de behoefte van de organisatie en/of de mens in de organisatie.
Wij bieden 3 en 6 daagse workshops

Website

Sponsoren

Mocht u geinstresseerd zijn om ook sponsor te worden van hengstdijk.eu neem dan contact op.

 De Zeeuwsche Cateraar

Of het nu gaat om een familiefeest, een bedrijfsevenement of een ander gezellig samenzijn, wij zorgen er voor dat uw gasten niets te kort komen.

Website

Attent

Attent is een kleine maar eigentijdse supermarkt in de buurt. Er kan op een gemakkelijke, overzichtelijke en gezellige wijze boodschappen gedaan worden.

Website

Metta Vihara

Het retraitecentrum is gelegen in Hengstdijk, een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Het is geschikt voor groepen, van minimaal 10 en maximaal 22 personen.

Website

Hovenier van Damme

Wij onderhouden en ontwerpen alle mogelijke soorten tuinen, leggen deze met een vast team van hoveniers aan en verzorgen het onderhoud bij zowel particulier als bedrijf.

Website


La Bamba Gym

Of je nu wat kilootjes gewicht kwijt wilt, aan je conditie wilt werken of zin hebt in een workout, alles is mogelijk bij ons. Wij beschikken over degelijke en professionele fitnessapparatuur.

Website

Land's end motorcycles

Bent u een liefhebber van klassieke motoren, Europees of Japans ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud ! Ook met uw nieuwe motor bent u natuurlijk welkom.

Website

YOUR Safety Partner

Onze adviseurs bundelen hun krachten voor de veiligheid in uw bedrijf.
Veiligheid boven alles, met oog voor continuïteit en werkbaarheid.

Website

Pedicure Chantal

Chantal is gecertificieerd om reumapatiënten, diabetes-patiënten en andere risicovoeten te behandelen. Hierdoor is de behandeling declareerbaar bij uw zorgverzekeraar.

Website


Dierenartsenpraktijk

Een eerstelijns dierenartsenpraktijk voor de gezelschapsdieren. Hier voeren we voornamelijk vaccinaties uit en de eerste hulp. Ook voor kleinere ingrepen kunt U hier terecht.

Website

Camping De Oude Haven

Op vakantie in Zeeland! In 't landje apart; Zeeuws-Vlaanderen. Het is genieten bij boerderijcamping 'de Oude Haven'. Rust, ruimte en vooral Zeeuwse lekkernijen.

Website


Van Gassen Vastgoed

Maak kennis met Van Gassen Vastgoed. Uw regionale VBO Makelaar met een deskundige kijk op de woningmarkt. Van Gassen Vastgoes is aangesloten bij de VBO.

Website

DMI

DMMI staat voor Djan Maatwerk Meubels Interieur DMMI is flexibel en houdt van uitdagingen.
Kan niet, bestaat niet!
DMMI bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Website

Fromagerie

EriK Murre Fromagerie: Passie voor kaas, liefde voor het product, interesse in de klant : dat zijn de elementen waarmee we elke week klaarstaan op de Zeeuws-Vlaamse markten.

Website

KYA betonboringen

Kya Betonboringen werkt vanuit Terneuzen en beschikt over een hecht en enthousiast team van jonge medewerkers. Onze doelstelling is het leveren van de best mogelijke kwaliteit.

Website


ORQA

U kunt zich met ORQA. positief onderscheiden in de markt. Onze missie is om onze klanten met dynamiek, focus en kwaliteit beter te laten presteren.

Website

Tieleman Transport

Met 75 vrachtwagens en 30.000m² loodsopslag bedienen wij onze klanten in het gehele logistieke gebeuren.
Kwaliteit is onze lijfspreuk.

Website

SECIL Cement BV

Secil is een businessgroep waarvan de activiteit is gebaseerd op de productie en verkoop van onder andere cement en stortklaar beton.

Website