Foto's uit de oude doos.

Welkom op de hoofdpagina van oude foto's uit Hengstdijk en Pauluspolder. Her en der zijn nog oude foto's te vinden die op deze website worden verzameld. De oudste foto stamt uit 1890. De meest resente uit 1999. De serie bevat vooral schoolfoto's, maar u vindt op deze website ook andere groeps -en oude foto's.


Hoe werkt het ?

De naam van de betreffende persoon wordt zichtbaar wanneer u met de muisaanwijzer over het gezicht van een van de personen gaat. Als de muisaanwijzer op de juiste plek staat verandert deze in een handje. Na een korte tijd komt dan de naam tevoorschijn.
Dit werkt alleen op desktop PC's en notebooks. Helaas niet op een GSM of Tablet. Wel staan al de namen onder de foto, zodat u kunt zien welke personen op de foto staan.
Het kan gebeuren dat een naam niet klopt, niet goed is geschreven of ontbreekt. In dat geval ontvangen we gaarne een bericht met de correctie of juiste naam.

Doe mee

Alle oude foto's zijn welkom. Dus mocht u nog in het bezit zijn van een oude foto dan zijn wij daar altijd in geintresseerd.
U kunt een emailbericht sturen naar onderstaand emailadres:
info@hengstdijk.eu

Met dank aan alle personen die aan deze website hebben meegewerkt door het beschikbaar stellen van een foto.