Vierdaagse 2012

De Vierdaagse 2012

Ook dit jaar zijn er enkele deelnemers uit Hengstdijk doen mee aan de vierdaagse van Nijmegen. Het leek ons dan ook leuk de deelnemers dit jaar dan ook weer te volgen en een soort blog bij te houden van hun bevindingen.

Wie doen er mee ?

Even voorstellen: Of ik me wil voorstellen.. Tja wat moet je dan schrijven.. Nou laat ik maar bij het begin beginnen. Ik ben Annelies Scheele –de Waal 33 jaar en getrouwd met Peter. Moeder van Kay en Mara. Ik werk als coördinator bij de Kinderopvang Zeeuws-vlaanderen en kom op die manier regelmatig op het dorp voor de kinderopvang op het vogelnest. Hobby’s zijn de Polderjongens, EHBO/ Lotus en wandelen. In het begin liep ik kleine stukjes een kilometertje of 3 met een vriendin, gewoon voor de gezelligheid.

Een jaar of 4 geleden zijn we op het nordic walken over gestapt. Dit beviel ons beide prima wegens de ontlasting van onze rug- en nekklachten. Hierdoor werden de afstanden vanzelf langer en langer, 10 a 15 kilometer was gewoon en dit liepen we zeker 3x per week. Vorig jaar besloten Petra en Juliska de 4 daagse te gaan lopen en ik wilde heel graag mee, maar net in die week hadden wij onze vakantie al geboekt.. dat was flink balen. Ik ben toen wel mee gaan trainen. Dit betekende in de praktijk vooral veel zonder stokken lopen. Ik heb toen ook besloten dat ik dit jaar koste wat kost naar Nijmegen wilde. Ik wil die medaille ook!! Maar niet alleen. Gelukkig wilde Katrien ook naar Nijmegen, dus zijn we samen trainen. En hebben motiveren we elkaar waar nodig. Na verschillende lange tochten kreeg ik last in mijn hielen. Dat zal me toch niet gebeuren! Dat ik na al die jaren lopen nu net voor ik naar Nijmegen klachten krijg…. Na andere schoenen, terug met stokken lopen, sportarts en podoloog ben ik nu dus aan mijn derde paar schoenen. “de beste ter wereld op dit moment” volgens de arts! (mag wel ook voor dat geld…) Gelukkig ben ik nu wel klachten vrij en hoop ik op 20 juli samen met Katrien de felbegeerde medaille te mogen ontvangen!
Nijmegen KOM MAAR OP!