Processie Hengstdijk 1953

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Corrie Lauret Jose Dobbelaar Jet Compiet Jose Kerckhaert Jacqueline de Rooij Tilly Boeykens Nellie de Bakker Agnes Kerckhaert Jose de Koning Gerda Collet Thea de Bakker ? ? ? Willie de Clippelaar Rene de Roos Kapelaan Bielaars Joos de Waal, Thiele Kerckhaert-de Keiser, vrouw de bakker met Luci en Tilly

Processie rond 1953, waarbij het Mariabeeld van Fatima verschillende plaatsen in Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen aandeed. Het beeld werd van dorp naar dorp gedragen, het werd naar Lamswaarde gedragen en halverwege de toen genaamde Oostdijk werd het overgenomen door de dragers van Lamswaarde.Als het beeld op het dorp was geariveerd werd er een luisterijke processie georganiseerd. (Niet elke naam wordt vermeld, omdat deze niet bekend zijn)

Personen op deze foto: Corrie Lauret, Jose Dobbelaar, Jet Compiet, Jose Kerckhaert, Jacqueline de Rooij, Tilly Boeykens, Nellie de Bakker, Agnes Kerckhaert, Jose de Koning, Gerda Collet, Thea de Bakker, 3 onbekende personen, Willie de Clippelaar, Rene de Roos, Kapelaan Bielaars, Joos de Waal, Thiele Kerckhaert-de Keiser, vrouw de bakker met Luci en Tilly.