Schoolfoto Hengstdijk 1933

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Mr. Alphons Kerckaert Angela van Buijten Lies van Buijten Marie de Smits Marie van Esbroeck Mieken Boeijkens Anna de Waal Angela Maas Joos Maas Eugene de Waal Anne van Esbroeck Bertha van Esbroeck Anna van Buijten Fons de Maat Leon van Esbroeck R. Boeijkens Piet Lauret Lisa de Blok Guust de Maat Joseph van Esbroeck Bertha de Blok Agnes van Esbroeck Lisa van Esbroeck Greetje Smits Jan Eijsackers Fons van Esbroeck Aloijs de Maat Emma de Blok Guust van Esbroeck Aloijs van Esbroeck Piet de Waal Eugene Maas Mon van Esbroeck

Personen op deze foto: Mr. Alphons Kerckaert, Angela van Buijten, Lies van Buijten, Marie de Smits, Marie van Esbroeck, Mieken Boeijkens, Anna de Waal, Angela Maas, Joos Maas, Eugene de Waal, Anne van Esbroeck, Bertha van Esbroeck, Anna van Buijten, Fons de Maat, Leon van Esbroeck, R. Boeijkens, Piet Lauret, Lisa de Blok, Guust de Maat, Joseph van Esbroeck, Bertha de Blok, Agnes van Esbroeck, Lisa van Esbroeck, Greetje Smits, Jan Eijsackers, Fons van Esbroeck, Aloijs de Maat, Emma de Blok, Guust van Esbroeck, Aloijs van Esbroeck, Piet de Waal, Eugene Maas, Mon van Esbroeck.