Schoolfoto Hengstdijk 1933

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Lena Martinet Joos Burggrave Piet van Heese Ward van Damme Alouisius van de Lavoir Desire van de Lavoir ? Joos van Bellen Piet de Kort Joos de Kort Meester Kerckhaert Agnes Pardon ? Marie van Bellen Marie Burggrave Marie Asselman Martha van de Bosch Marie van de Bosch Marie de Kort Angela de Koning Madelein van de Lavoi Mathilda van Heese Johannes van Belle Piet van Leemput Alouisius van Leemput Theodorus van de Lavoir Joseph Heijens Eugenius de Kort

Personen op deze foto: Lena Martinet, Joos Burggrave, Piet van Heese, Ward van Damme,, Alouisius van de Lavoir,, Desire van de Lavoir ?, Joos van Bellen, Piet de Kort", Joos de Kort, Meester Kerckhaert, Agnes Pardon ?, Marie van Bellen, Marie Burggrave, Marie Asselman, Martha van de Bosch, Marie van de Bosch, Marie de Kort, Angela de Koning, Madelein van de Lavoir, Mathilda van Heese, Johannes van Belle , Piet van Leemput, Alouisius van Leemput, Theodorus van de Lavoir, Joseph Heijens, Eugenius de Kort.