Schoolfoto Hengstdijk 1922

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Leonard Derijcke Toon van de Bosch Leonard Stekelinck Piet Merk Bert van de Lavoir Johan de Bruijn Paulina van Looij Meester de Volder Joseph Everaardt Joos de Bakker Gusta Merk Louisa de Bruijn Rosalia van Waterschoot Lisa van Waterschoot Maria Merk Meester A. Kerckhaert Frans Everaardt Maria Everaardt Eugene Everaardt Regina van de Bosch Rosalia van de Lavoir Anna Derijcke Maria de Bakker Maria Stekellinck Anna Stekellinck Jozef van de Lavoir Maria Boeijkens Lucia Leenknegt Anna Leenknegt Anna van de Lavoir Maria Lauret Adriana Overbeeke Piet Lauret Frans de Bruijn

Personen op deze foto: Leonard Derijcke, Toon van de Bosch, Leonard Stekelinck, Piet Merk, Bert van de Lavoir, Johan de Bruijn, Paulina van Looij, Meester de Volder, Joseph Everaardt, Joos de Bakker, Gusta Merk, Louisa de Bruijn, Rosalia van Waterschoot, Lisa van Waterschoot, Maria Merk, Meester A. Kerckhaert, Frans Everaardt, Maria Everaardt, Eugene Everaardt, Regina van de Bosch, Rosalia van de Lavoir, Anna Derijcke, Maria de Bakker, Maria Stekellinck, Anna Stekellinck, Jozef van de Lavoir, Maria Boeijkens, Lucia Leenknegt, Anna Leenknegt, Anna van de Lavoir, Maria Lauret, Adriana Overbeeke, Piet Lauret, Frans de Bruijn.