Schoolfoto Hengstdijk 1890

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Piet Geensen Dries Geensen Eduard Muller Ceriel van Putte Fariel van Putte Eduard de Blok Piet Merk Meester de Volder Lies van Leemput Lies van Esbroeck Mie Geensen Door Boeijkens Millie Muller Louisa van Laar Piet Hamelink Roos van Esbroeck Lone Geensen Eugenie Cornelissen ... van den Bergen Louise Hamelink Kee Deie Jan van Gijsel Roos van de Bergen Roos de Maagt Aloysius de Blok Louisa Bogaert Miene van Laar Roos de Koning Dries van Gijsel Sjef van Gijsel Guust Muller Constant de Koning

Personen op deze foto: Piet Geensen, Dries Geensen, Eduard Muller, Ceriel van Putte, Fariel van Putte, Eduard de Blok, Piet Merk, Meester de Volder, Lies van Leemput, Lies van Esbroeck, Mie Geensen, Door Boeijkens, Millie Muller, Louisa van Laar, Piet Hamelink, Roos van Esbroeck, Lone Geensen, Eugenie Cornelissen, ... van den Bergen, Louise Hamelink, Kee Deie, Jan van Gijsel, Roos van de Bergen, Roos de Maagt, Aloysius de Blok, Louisa Bogaert, Miene van Laar, Roos de Koning, Dries van Gijsel, Sjef van Gijsel, Guust Muller, Constant de Koning.