Congregatiefeest 1939

Deze foto is gemaakt ter ere van een congregatiefeest van pastoor De Kerf in 1939. Pastoor de Kerf was toen 25 jaar pastoor op Hengstdijk. Op de foto zijn afgebeeld de leden van de congregatie. Dit was een groep jonge dames die iedere zondag na het lof in de kerk samenkwam. Een van de toenmalige leden vertelt: "Daar werd gezongen en van alles uitgelegd. Ze vertelden daar dat mannen gevaarlijk waren. Daar moest je uit de buurt blijven."

Plaats de muis over de gezichten van de personen om de bijhorende naam te tonen. Er verschijnt een handje, heb even geduld totdat de naam verschijnt.

Liza de Blok Lena Martinet Juul van Damme Tiele Boeijkens Agnes Merk Liza van Buijten Lucia Bun Marja de Waal Alma Maas Emma de Blok Marie de Kort Marie Boeijkens Mieke Asselman Tiele van Heese Lucia de Roos Gusta van Damme Anna de Waal Paula de Smit Irma de Loos

Personen op deze foto: Liza de Blok, Lena Martinet, Juul van Damme, Tiele Boeijkens, Agnes Merk, Liza van Buijten, Lucia Bun, Marja de Waal, Alma Maas, Emma de Blok, Marie de Kort, Marie Boeijkens, Mieke Asselman, Tiele van Heese, Lucia de Roos, Gusta van Damme, Anna de Waal, Paula de Smit, Irma de Loos.