Oudergesprekken 2e rapport

Donderdag 22 maart. De uitnodiging met tijdstip volgt binnenkort!
29 maart: rapport mee naar huis.


Peuterspeelzaal

Voor de vakantie is Riley, zusje van Brody, 2 jaar geworden. Welkom op de PSZ Het Hobbelpaardje! De peuters hebben een houten hart geschilderd voor Valentijn. Het zag er prachtig uit! Vanwege het mooie weer starten we met het thema Lente en aansluitend Pasen. We gaan weer leuke dingen maken en samen spelen!


Trek aan de bel

Op woensdag 21 maart is er op school aandacht voor kinderen met een handicap. Het Liliane Fonds werkt aan een wereld die openstaat voor iedereen, ook arme kinderen met een handicap kunnen hun talenten inzetten en ontwikkelen. Om 8.45u gaan we hiervoor lawaai maken op het plein!


Opschoondag 21 maart

Van 9.00u—10.30u willen we met alle leerlingen gaan opruimen! Het is een landelijke actie om zwerfafval te verwijderen en de omgeving rondom school mooier te maken. Via de website van Supporter van Schoon hebben we ons aangemeld en gratis schoonmaak- pakketten met: handschoenen, vuilniszakken en posters gekregen.


Vastenactieproject

Het Vastenactieproject 2018: "Nyabondo Rehabilitation Centre"
Nog steeds hebben kinderen en volwassenen met een beperking het heel erg moeilijk in Kenia. Beperkingen worden nog te vaak gezien als een straf van God en kinderen worden weggestopt of zomaar aan hun lot overgelaten. De zusters van de fransiscanessen van Sint Anna bieden de kinderen een zo stabiel mogelijke basis zodat ze kunnen uitgroeien tot zelfstandige, krachtige volwassenen. Ze zorgen voor de nodige operaties en onderwijs. Hoe beter de kwaliteit van de materialen, hoe makkelijker ze samen met de Amref flying doctors in Kenia kunnen werken.
Vastenactie 2018 zet zich o.a. in voor:
-Microscoop
-Operatiezaal lamp
-Aangepaste schoenen
-Watertanks.

Op school krijgen de peuters en gr. 1/4 een spaarpotje mee. Gr. 5 t/m 8 gaan meedoen met de Fiets-In op 23 maart.
Zo hopen we een steentje bij te dragen!
Deze week krijgen de leerlingen hun spaarpotje of sponsorlijst mee, ze kunnen het geld inleveren bij de juf tot 23 maart 2018.


Paasontbijt

29 maart: Paasontbijt verzorgd door de ouderraad, Knutselen en eitjes zoeken. ‘s Middags: studiemiddag voor de juffen: leerlingen zijn vrij om 12.00u.

30 maart t/m 3 april: Paasvakantie

De Vakantieregeling 2018-2019 Perspecto

De Vakantieregeling 2018-2019 Perspecto staat al op onze website: https://tvogelnest.ogperspecto.nl Onder het kopje: ouders — vakanties. Bij het onderdeel Jaarkalender kunt u de activiteiten voor dit schooljaar zien. Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden bij Nieuws. Hier vindt U ook de nieuwsberichten met foto's.
Kijk ook voor actuele foto's en nieuwsflitsen op: https://www.facebook.com/BredeschooltVogelnest/