De Vierdaagse 2011

Ook enkele deelnemers uit Hengstdijk doen mee aan de vierdaagse van Nijmegen. Het leek ons dan ook leuk de deelnemers te volgen en een soort blog bij te houden van hun bevindingen. Op dit gedeelte van de website hengstdijk.eu vindt u dan ook het verhaal van de deelnem(st)ers en eventuele foto's.

Wie doen er mee ?

sampleEven voorstellen: ik ben Juliska Albers-Jutte 31 jaar, woonachting in Hengstdijk, getrouwd en 2 kindjes.
Sinds 1997 werkzaam bij de Koninklijke Marine, momenteel geplaatst in Vlissingen. eerste keer vierdaagse, loopt individueel als militair, met 10kg bepakking! Getrainde kilometers tot nu toe 230 , er volgen er nog veel meer!

sampleEven voorstellen: ik ben Petra Mel, 34 jaar , woon in Hengstdijk samen met mijn man en twee kinderen. Sinds 1997 ben ik werkzaam in het onderwijs als leerkracht basisonderwijs (verschillende groepen) en de laatste jaren begeleid ik ook de rugzakleerlingen op onze school (Ter Duinen – Kloosterzande).
Met carnaval vroeg Juliska mij om mee te doen met de wandelvierdaagse en hierop heb ik dapper met ‘ja’ geantwoord. Sinds half april weet ik dat ik ingeloot ben. Wandelen deed ik nooit, maar tot nu toe heb ik er ook ruim 200 km op zitten en train ik dapper door.